• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

9 Temmuz 2024 09:53

Mehmet Ali Balkan Oğlunu Evlendirdi…!

Bpet Energy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M.Ali Balkan’nın Oğlu Uğur Balkan, Berrin Balkan ile hafta sonunda düzenlenen rüya gibi Muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

 

M.Ali Balkan’nın Oğlu Uğur Balkan, Berrin Balkan ile Mersin Panorama Life’de 5 Temmuz 2024’de Nişan/Kınası  6 Temmuz 2024 tarihinde Yapılan muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

 

Siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimleriyle, her iki ailenin yakınları ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde Uğur Balkan, Berrin Balkan çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

 

 

Genç çiftin Nikahını, Mersin Büyükşehir belediye başkanı Vahap Seçer Kıldı, Gençler için çok samini konuşmalar yaptı. Vatana millete ailenize hayırlı evlatlar yetiştirmeleri temennisinde bulundu, Ancak nikah cüzdanını ne damada nede geline kendisi vermeyeceğini, nikah şahitleri olan Mersin Toroslar belediye başkanı Abdurrahman Yıldız, Mersin Akdeniz belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız’ın Ortak Kararı ile verilmesini istedi.

 

İlk söz alan Mersin Akdeniz belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız’ın Sayın büyüğüm Mersin Toroslar belediye başkanı Abdurrahman Yıldız’ın Tecrübelerinden ve büyüğüm olmasından dolayı onun nikah cüzdanını gençlere kendisinin vermesini istedi. Mersin Toroslar belediye başkanı Abdurrahman Yıldız Mersin Büyükşehir belediye başkanı Vahap Seçer ve  Mersin Akdeniz belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız’a teşekkür etti. Gelin ve damat’a ikisine birlikte nikah cüzdanını verdi.

 

Çiftin Nikah Şahitleri Mersin Toroslar belediye başkanı Abdurrahman Yıldız, Mersin Akdeniz belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Mersin Büyükşehir belediye başkan Yardımcısı Bedrettin gündeş, Mersin Akaryakıtçılar derneği Başkanı Aziz Akgül, Mersin önceki dönemi baro başkanı Bilgin Yeşilboğaz İş insanları; Bahattin Durgun, Adnan Akbaş, Zeynel Aydemir, Salih Cıvan, Muhittin Ocak, Mehmet Şirin Balkan, Mehmet Ali Yorulmaz, Hacı Ahmet Balkan, Celal Aktaş, Serif Zan ve Halası Halime Balkan Oldu.

 

Genç çiftin düğün merasimine, Siyaset, bürokrasi ve iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı. Gelen davetlileri Balkan Ailesinin büyükleri Başta Onursal Başkan M.Sıddık Balkan, Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Balkan olmak üzere gelen davetlileri Balkan Ailesi Toplu bir şekilde karşıladı. 1000’in üzerinde olan davetlilerle çok yakından ilgilendiler.

 

Gelin ve damadın alana girdiği anlarda, Pasta kestiği anlarda, Nikah’ın kıyıldığı anlarda havai fişek gösterisi, Yöresel müzik eşliğinde yüzlerce kişinin Halay çekmesi izlenmeye değerdi.

 

Düğün de yaşanan anların videoları sosyal medyayı salladı.

 

Düğün töreni sonrası petrolpiyasasi.com’ a her iki aile adına açıklamada bulunan Damadın Babası Mehmet Ali Balkan  “Bu güzel günümüzde düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz.'” dedi.

 

Düğün töreni sonrası mutlulukları gözlerinden okunan günün kahramanları Berrin ve Uğur çiftide, “Şuan çok mutluyuz ve çok sevinçliyiz. Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Darısı tüm bekarların başına” dediler.

 

petrolpiyasasi.com olarak bizlerde Berrin ve Uğur Balkan çiftine bir ömür boyu mutluluk ve saadetler diliyoruz.

 

 

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.