Bitlis’in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) ile Lukoil Girişim Petrol arasında imzalanan protokol sayesinde üye esnaflara yüzde 8 oranında akaryakıt indirimi yapılacak.
Geçen yıl yapılan protokolle bir yıl boyunca akaryakıtı yüzde 8 oranında indirimli alma fırsatı bulan esnaflar, yeni protokol sayesinde bu yıl da yüzde 8’lik indirimden faydalanmaya devam edecek.
Akaryakıttaki indirimin devamı için ilçede bulunan Lukoil Girişim Petrol ile protokol imzalayan Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin, protokolün tüm esnaflar için hayırlı olmasını diledi.
Bu kapsamda geçen yıl ilçemizde faaliyet gösteren Lukoil Girişim Petrol ile yapmış olduğumuz protokol sayesinde Bitlis Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğine bağlı Bitlis merkez ve ilçelerindeki 12 odanın üyeleri bir yıl boyunca euro dizel ve pro dizel akaryakıtı yüzde 8 oranında indirimle alma fırsatı bulmuşlardı. Bu yılda protokolü yenileyerek esnaflarımızın bu indirimden bir yıl daha faydalanmalarını sağlamış olduk.
Bu indirimden yararlanmak isteyen esnaflarımız, araç ruhsatlarıyla birlikte akaryakıt istasyonuna başvurarak faydalanabilirler. Ben bu vesile ile protokolün tüm esnaflarımız için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.