Hüseyin Bey kısaca kendinizden yeni görevinizden ve Şirketinizden bahseder misiniz ?
“2012 yılından bu yana Bpet ailesinde farklı görevlerde bulundum.
Sahadan başlayarak, bölge ve Türkiye satış müdürlüklerine kadar yükseldim. Şimdi de şirketimizin Satış ve Pazarlama faaliyetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
Yeni dönemde, şirketimizin pazarlama hedeflerine ulaşması, marka değerimizin artırılması ve bayilerimizle birlikte müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye taşınması için tüm gücümle çalışacağım.
Bpet Energy, 2003 yılında kurulan ve Türkiye’nin %100 yerli sermayesiyle faaliyet gösteren bir enerji şirketidir.
320’yi aşkın akaryakıt ve 183 LPG bayisiyle geniş bir dağıtım ağına sahibiz.
Mersin’deki ana dolum tesisimiz ile birlikte Kırıkkale, İzmir Aliağa, Batman, İzmit, Samsun ve Marmara Ereğlisi’ndeki bölge müdürlüklerimizde de ikmal faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.
Ayrıca, deniz taşıtlarına yönelik özel akaryakıt satış hizmetleri sunuyor ve madeni yağ üretimi yapıyoruz.
Kalite, çevre ve iş sağlığı güvenliği yönetim sistemlerine sahip olan şirketimiz, sürekli büyüme ve gelişme hedefiyle çalışmalarına devam etmektedir.”
Kaynak;petrolpiyasasi.com